Beoordelingen van Sunny Sushi Amsterdam

Recente recensies

5.0
Monique
gisteren

Always great sushi and super fast service!!

Lucy-Ann Olf
21 mei 2022

Heerlijk sushi, lekker vers en het personeel erg vriendelijk

AJ
20 mei 2022

Normaal gesproken de beste sushi, vandaag was de kwaliteit zeer teleurstellend.

Anne
20 mei 2022

Iedere week weer op tijd en lekker! Top!

Daniëlle
18 mei 2022

Heerlijke sushi .... zeker een aanrader!

geen
15 mei 2022

Was net ok , teveel rijst in de handrolls en maar heel dun streepje vis in de maki's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
13 mei 2022

Sushi was weer heerlijk, zoals gewoonlijk. Helaas kreeg in cola in plaats van ice tea, waar ik om had gevraagd. Maar alsnog erg aardig dat ik iets gratis kreeg natuurlijk. En de bezorger had per ongeluk aangebeld terwijl ik had opgeschreven niet aanbellen, maar dit was uiteindelijk niet zo erg.

Wasili
8 mei 2022

Snel klaar, Smaakt goed, Aardige mensen !!

Tess
7 mei 2022

Heerlijke verse sushi!

Debora
5 mei 2022

Sushi was heerlijk!

Paul
2 mei 2022

Great food for a good price. Always happy with the friendly and efficient service we receive as well. No complaints about anything.

Sharon
2 mei 2022

Lekkere sushi! Ik had een opmerking geplaatst om een item te wijzigen in een menu en dit werd gedaan, dat vond ik netjes! Eerste keer bij hun besteld maar zal hier vaker gaan bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alicia
30 april 2022

Altijd goede kwaliteit en snel gemaakt!

Pia
27 april 2022

Wij hadden van alles wat besteld en alles was uitstekend en smakelijk. Ook stond de bestelling op tijd ( binnen een half uur) klaar na online te hebben besteld

Lies
24 april 2022

Lekkere sushi, aardig personeel en vooral de Rainbow Roll is echt een aanrader!

Mieke
14 april 2022

Altijd heerlijk, altijd vers en altijd op de afgesproken tijd. Wat wil een mens nog meer?

Miriam
8 april 2022

Eten was heerlijk!! Snelste bezorging die je je kunt wensen.

Jeroen
5 april 2022

Was heerlijk!!

Koen
1 april 2022

Jammer genoeg kregen we niet de bestelde nigiri grilled zalm maar gewoon nigiri zalm. Aangezien we snel wilden eten hebben we hier niet over gebeld. Daarnaast viel een aantal maki uit elkaar, leek erg gehaast gemaakt met te korte nori er omheen. Wel lekker allemaal 😀

Sally
1 april 2022

Altijd heerlijk

Jeroen
1 april 2022

Excellent!!

James
27 maart 2022

Handrolls zeer weinig vis en teveel rijst , de rest was zeer ok !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
27 maart 2022
AK
23 maart 2022

Duurde heel lang .

I.
23 maart 2022

Triest om te horen dat de bezorger zijn, door mij betaalde, fooi niet krijgt.

Reactie van Sunny Sushi

Beste klant, We hebben met onze bezorgers afsproken of ze voor een hoog uurtarief willen werken met onkostenvergoeding voor benzine etc. Of zonder vergoeding en de maandelijkse totale fooi verdeeld wordt met alle andere bezorgers. We vinden het heel jammer dit te horen via de klant en gaan dit intern verder oplossen. Bedankt voor uw opmerking. Groet Sunny sushi

Lies
20 maart 2022

Mijn ervaring is dat Sunny Sushi lekkere sushi, een snelle bereidingstijd en vriendelijke medewerkers heeft.

Frank
20 maart 2022

Goede vers gemaakte sushi en snelle service..Prima prijs kwaliteit verhouding..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marjolijn bruinsma
20 maart 2022

Heerlijk eten, perfect op tijd bezorgd door een heel aardige bezorger. Wij hebben er weer van genoten.

Casper
17 maart 2022

Zoals gewoonlijk weer uitstekend

Jeroen
16 maart 2022

Excellent sushi!!

Bruin
7 maart 2022

Ik had gevraagd om een gerecht zonder paprika te maken voor iemand met een allergie. Dit was helaas niet gebeurd.

Milene
5 maart 2022

Super lekkere sushi! Echt zoals het hoort - groot en vers.

Maaike
4 maart 2022
cb
25 februari 2022
Maaike van Goor
23 februari 2022

Heerlijke verse sushi, gefrituurde garnalen. Laat zeker weer bezorgen!

Willemijn Valk
19 februari 2022

Beste sushi van Amsterdam

Roba
19 februari 2022
Lekkere verse sushi!
12 februari 2022
Palmyre
12 februari 2022

Hele lekkere en altijd verse sushi! Dankjewel :)

Sarah
9 februari 2022
Wasili
6 februari 2022

Eten vers en erg smakelijk. Vriendelijk personeel.

Ad
2 februari 2022

Top

Jeroen
2 februari 2022

It was sublime!! Fresh and tasty

Hajo
30 januari 2022

Weer heerlijk! prima prijs kwaliteit verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toke
29 januari 2022

We often order Sushi at Sunny sushi and its always good, fresh and the people are friendliness, very happy

Coos van Meurs
27 januari 2022

Heerlijk gegeten van de sushi's en side dishes. Voor herhaling vatbaar.

Anoniem
27 januari 2022

Top

Anoniem
26 januari 2022
Jeroen
24 januari 2022

In one word DELICIOUS!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kampen
22 januari 2022

Complimenten

Willem
20 januari 2022

Ik zou nog één flesje soyasaus extra doen bij zo'n box. Maar de kwaliteit was perfect. We hebben er van genoten.

Angelo
16 januari 2022

Niet als gewent . Smaakde niet vers . Rolletjes niet goed proportionel. Ik weet dat het en fast food sushi is maar bestel vaak bij jullie en ben veel better gewent.

Broers
14 januari 2022

Altijd heerlijk!

Tamar
9 januari 2022

Altijd weer zo lekker!

Maria
7 januari 2022

Het is altijd smullen bij Sunnysushi! We hebben een schaal genomen. Lekker veel sojasaus etc erbij. De sushi smaken voortreffelijk. De beste in Amsterdam!

Sandra S
24 december 2021

Was weer heel lekker!!!

Wasili
24 december 2021

Heerlijk. Snelle levering. Eten was vers en smakelijk. Vriendelijk personeel en ook nog een presentje voor de kerst. Top !!

Petra
24 december 2021
marjolijn bruinsma
24 december 2021

Perfect op tijd bezorgd, aardige bezorging en heerlijk eten.

Joost Baaij
22 december 2021

De geur uit de tas alleen al! Echt lekkere smoked salmon, crunchy rolls, zelfs de avocado maki waren uitmuntend op smaak.

Jeroen
17 december 2021

We enjoyed!! We can’t wait until next time!!

Jeroen
13 december 2021

One word DELICIOUS

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Celine
12 december 2021

Hele verse sushi met veel smaak

Rian
11 december 2021

Heerlijke sushi en snelle bezorging! Top!

Lizette
8 december 2021

Lekkere bowl, garnalen waren lauw tot koud, dat was jammer.

Jaap Hartog
1 december 2021

Deel vergeten af te leveren!

Roy
27 november 2021

De sushi was zoals altijd erg lekker, maar de bezorging was niet goed. Uiteindelijk heeft het twee uur geduurd voordat het eten er was. Terwijl in de mail een uur werd aangegeven. Ik begrijp dat het druk kan zijn, maar hou dan de klant op de hoogte als er vertraging is. Na 1,5 uur belde ik het restaurant, maar er werd niet opgenomen. Uiteindelijk een kwartier later gebeld met de mededeling dat het eten onderweg was. Dit kan echt beter!

Jos
26 november 2021

Na anderhalf uur eindelijk eten. Wat blijkt, alle warme gerechten waren steenkoud. Dit is niet wat ik van Sunny Sushi gewend ben.

Jeroen
24 november 2021

Sushi was super!! Thanks for the good deal!!

Steven
18 november 2021

Het afrekenen per creditcard lukte niet door blijkbaar wederom een technisch probleem Er was geen andere oplossing dan kontakt aan te klikken Ik diende 27,30 af te rekenen doch bezorger had geen cent wisselgeld bij zich waardoor ik gedwongen was 2,70 fooi te geven.

berrie
7 november 2021

Al jaren vaste klant maar de laatste twee keer niet tevreden. vorige keer gedoe met bezorger ivm wisselgeld. Nu top vriendelijke bezorger maar kreeg zalm poke bowl. Had betaald en besteld een fried Ebi poke bowl. Dus teveel betaald en kreeg ze telefonisch niet te pakken. Voorlopig even genoeg er van

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelo
7 november 2021

Geen soya , geen wasabi , geen pickled ginger . Moest 5 keer bellen , dan is er met me contact opgenomen . Maar me sushi was niet so vers meer en me loempias en edamame koud. Jammer omdat ik altijd heel tevreden bij jullie bestel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
6 november 2021
Wiesje Hillen
5 november 2021

Lekkere sushi en veel Vega opties alleen waren ze dingen bij de bestelling vergeten…

Natascha
31 oktober 2021

Vriendelijke bezorger, sushi lekker

Steven Oppenheim
26 oktober 2021

Altijd zeer lekker ,vers en correkte bediening

Wasili
14 oktober 2021
C.H. Tjepkema
10 oktober 2021

Altijd heerlijke gerechten !

Minderhoud
9 oktober 2021
Berrie
7 oktober 2021

Bestel hier al jaren voor heerlijk eten en super bezorging . Dit keer eten heerlijk maar onvriendelijke bezorger die “ geen wisselgeld meegekregen had “ . Dus maar akkoord gegaan met de muntjes die hij bij zich had want ik had trek . Maar eerste negatieve ervaring bij mijn favoriete sunny sushi

Catarina Robalo
6 oktober 2021

Helaas was sushi gisteren erg droog en niet zo lekker! Kip en loempia’s wel perfect! Bezorger super vriendelijk!

wasili
3 oktober 2021

Top

Nina
29 september 2021
Evelyn
29 september 2021

De poké bowl is keer op keer heerlijk!

stefanie vogel
25 september 2021

Heerlijke verse sushi

Menno B
25 september 2021

Altijd op tijd. Oog voor detail: de eerste keer dat ik bestelde gaf ik mijn allergie voor ei door en vroeg ik geen mayonaise te gebruiken. De tweede keer vergat ik het door te geven. Ze belden mij op omdat ze in de bestel historie zagen dat ik allergisch ben. Echt top service

Steven
24 september 2021

Een aanrader! Bestel regelmatig . Uitstekende kwaliteit.Alles klopt altijd. Ook vaste prettige bezorgers

Wasili
18 september 2021

Heerlijk. Vriendelijk. Gaan we nog een keer doen, zou ik zeggen.

Marcha
18 september 2021

Lekker vers en op tijd bezorgd

Khalifa
17 september 2021

Hele goede service, aardige mensen en de beste sushi. Ik bestel hier altijd en het is nooit tegengevallen.

Jeroen Haages
13 september 2021

Jammer dat de gamba’s in de fried ebi maki super vet waren net als de 2 x chicken spring Rolls-Royce Denk te veel tegelijk gefrituurd Kon ze uitknijpen, niet opgegeten. Zonde van 6 x Fried Ebi maki en dat was ook even moeilijk met delen van het verdelen van het eten ( komt dan te kort) Telefoon namen jullie niet op helaas Jammer :(

Sushi lover
13 september 2021

Best sushi in town. Never disappoints us.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
13 september 2021
Kimberly
12 september 2021

Was weer heerlijk zoals altijd en wordt altijd super snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wasili
4 september 2021

Wederom hardstikke goed. Eten was vers. Personeel vriendelijk. Het emailtje met de geschatte afhaaltijd, direct na bestelling, werkt ook goed.

Max
3 september 2021
Carin
27 augustus 2021

Heerlijke shusi .

Jeroen
22 augustus 2021

Thanks for your good service and Nice and fresh sushi!!

Berrie
19 augustus 2021

Heerlijk eten en vriendelijke bezorger

Kenneth
18 augustus 2021

Heerlijke sushi

wasili
18 augustus 2021

Sushi was erg vers en zeer smakelijk. Snelle en correcte levering. Vriendelijk personeel.

Katya
9 augustus 2021
Sander
7 augustus 2021

Sushi was erg lekker maar omdat het wat duurder was had ik wel iets beter verwacht. Zo bleef veel van de sushi aan elkaar plakken, we moesten echt met onze handen het eruit halen om te zorgen dat het niet helemaal uit elkaar viel… dat was jammer

J
6 augustus 2021
Frank
5 augustus 2021

De snelste bezorging ooit..complimenten

Casper
3 augustus 2021
Luc
1 augustus 2021

Was snel bezorgt en was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.hoogerbrugge
31 juli 2021
Cécile
30 juli 2021

Erg lekkere sushi! En kip! En zeewiersalade was ook top.

Lizette
28 juli 2021

Futo ebi lag door hele doosje. 2 van de 4 rolletjes waren kapot. Bestelling niet recht gehouden waardoor alles aan een kant van de doosjes lag.

Elisabeth
28 juli 2021
André
24 juli 2021

Ben al tijdje vaste klant en elke keer echt super!!!

Jeroen
23 juli 2021

The best sushi!,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank.
17 juli 2021

Mega snelle bezorging.. En perfecte sushi

Patty Pontier
16 juli 2021

Heerlijke sushi. Super verse vis

Jeroen
15 juli 2021

We had some friends over to visit us They love sushi so much, so we orderd sushi Everything was super tasty and realy good!! Thanks for your quick service, when we got the salmon instead of tuna Thank you,, Jeroen

anna
14 juli 2021

De bezorging duurde eigenlijk een beetje te lang, niettemin mijn complimenten, heerlijke sushi die snel op was.

Saad
10 juli 2021
eric g f
4 juli 2021

supervers en supersnel - heerlijk!

Jeroen
26 juni 2021

It was terrific sushi!! We enjoyed every bite of it!! Thanks for making such a nice meal!!!

Casper Convent
25 juni 2021
Giacomo Sansone
21 juni 2021

We hebben heerlijk gegeten en ik was uitzonderlijk vriendelijk behandeld door de heren achter de toonbank. Bedankt voor een mooie avond, ik kom snel weer terug. Met vriendelijke groet, Giacomo Sansone

Jaap
21 juni 2021

Heerlijk gegeten

Jeroen
21 juni 2021

Was a very enjoyable meal Everything was very fresh!!

NSp
20 juni 2021

Heelijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
18 juni 2021

Bij onze visite opgeschept over Sunny Sushi Meteen ook even uitgeprobeerd, ze vonden het heerlijk,! En wij natuurlijk ook!! Bedankt!,

Bloemberg
16 juni 2021
Lizette
12 juni 2021

Keurig op tijd bezorgd. Sashimi mooi vers. Soep goed warm. Ook deze keer weer tevreden.

Renee
12 juni 2021

Snel en goede kwaliteit

Naomi van Warmerdam
11 juni 2021

Heerlijke sushi & vriendelijk personeel, fijne ontdekking in de buurt!

Luc
11 juni 2021

Het eten was heerlijk en was snel bezorgt

Tw
11 juni 2021

Best sushi ever!!

Theodam
11 juni 2021

Op tijd en goed van smaak

Johnathan
10 juni 2021

Alles was Top.

Petra
9 juni 2021

Altijd goed, altijd lekker. Bezorging top.

Ray & Marco
9 juni 2021

Zoals altijd prima verzorgd en snel bezorgd.

Jeroen
9 juni 2021
Timo
9 juni 2021

Helemaal prima qua tijd en service (beleefdheid bezorger etc). Ik denk alleen dat de presentatie (nu twee eenvoudige plastic zakken rond een weinig indrukwekkende plastic doos) wel nog iets beter en vooral appetijtelijker kan. Dus daar is wat mij betreft winst te behalen. Verder zou ik nog wel geïnteresseerd zijn in een nog iets gevarieerder aanbod qua ‘boxen’. De sushi als zodanig is zeer goed.

Theodam
6 juni 2021

Snel en goed geleverd. Prima kwaliteit. Heerlijk gegeten.

Anoniem
3 juni 2021

Goede sushi!!

Anoniem
1 juni 2021

Heerlijke, verse sushi. Altijd een succes

Jeroen
31 mei 2021

Was weer zeer gezellig tafelen zo met z’n 4 Door de sushi die zo heerlijk is bij Sunny Iedereen heeft genoten 👍🏻👍🏻 Bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
30 mei 2021

Normaal gesproken is de kwaliteit van het eten goed, maar vandaag was een van de bestelde gerechten niet meer goed. Tijdens het eten rook je het niet meteen net als bij de smaak, maar er was een moment waarop ik dacht: 'is het niet meer goed'. En nu weet ik het zeker want mijn lichaam geeft het aan. Helaas hebben ze toch vers gemaakt eten gemixt met oud eten. Tja daar kan je ziek van worden. Jammer ik kwam er graag.

Jeroen
30 mei 2021

We hebben weer zalig gegeten Alles was weer top!! Weer bedankt voor jullie goed service!!

Frederik
27 mei 2021

Goede kwaliteit. Snelle bezorging op afgesproken tijdstip en warme gerechten nog goed warm en krokant. Aanrader!

Marieke van Laatum
25 mei 2021

Ik kom speciaal uit Almere om deze heerlijke sushi te halen en mee te nemen naar huis.

Kees
24 mei 2021

Zoals altijd heerlijk!

Jaap
23 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
23 mei 2021

Het was weer zalig zoals altijd!! Echt lekker gegeten. Bedankt!!!

M Lang
19 mei 2021

Always very fresh and Lekker! Top taste & Quality!

Hilda
16 mei 2021

Topkwaliteit!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renee Van der Heijden
15 mei 2021
Ferwerda
11 mei 2021

Zoals altijd van prima kwaliteit. Goed verzorgd en vers.

Arnoud Hensing
10 mei 2021

De familie vond de gebakken uitjes te zout maar verder perfect

Patricia
10 mei 2021

Heerlijke sushi, aardige bezorger en met zijn allen weer genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lily
6 mei 2021

De sushi was heel snel binnen en ontzettend lekker!

Paul
5 mei 2021

Was echt top!

Lizette
5 mei 2021

Sashimi was mooi, wat dik gesneden wat mij betreft. Springrols waren krokant en goed gevuld. Bezorging minder; gratis frisdrank ontbrak en bakjes waren scheef gehouden zodat alles aan één kant was gezakt. Jammer.

Mieke
4 mei 2021

Lekkere sushi. Goede smaak en kwaliteit.

Steven
28 april 2021

Top sushi Goede kwaliteit prijs Vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen haages
28 april 2021

Was weer uitzonderlijk lekker!! Wat een genot om hier van te mogen eten.

eric
20 april 2021

superlekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Broers
19 april 2021

Ik vind het jammer want normaal gesproken is het altijd top. Maar deze bestelling kwam de Ebi roll met mega grote oranje eitjes ipv die hele kleine. Waardoor ik de sushi niet goed proefde, en ik spijt had van de 12 stuks

Marjolijn
19 april 2021

Heerlijk eten, goed verpakt en buitengewoon vriendelijk bezorgd. Opnieuw prima!

Lizette
17 april 2021

Sushi werd snel en zorgvuldig bezorgd (bakjes horizontaal). Sashimi mag wat mij betreft iets dunner gesneden worden. En Californië rols waren wat rommelig in elkaar gezet. Hierdoor vielen ze uit elkaar bij het oppakken. Kakiage was erg lekker.

Luc
15 april 2021

Het eten was heerlijk en het was snel bezorgt

Denise
12 april 2021

Goede rijst, verse vis, prima bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krouwels
10 april 2021

Fantastisch lekker. Ziet er goed uit. Vriendelijke bezorging Voor herhaling vatbaar Goede aanbiedingen

Tous
10 april 2021
NainaZ
10 april 2021

Perfect gegaard en op smaak gemaakt sushi rijst en zeer rijkelijk gevuld en/of getopped. Sashimi was vers, goed van structuur, smaak en mooi gesneden. In de memo een aanpassing gevraagd dat was helemaal naar wens verzorgd en ook precies op tijd bezorgd.

Tijmen
10 april 2021

Snel en goed!

Luc
9 april 2021

Het eten was snel afgeleverd en het was heerlijk.

Petra
7 april 2021

Altijd heerlijk en netjes bezorgd!

IM van Bergen
29 maart 2021
Joris
26 maart 2021

Stond keurig klaar op afgesproken tijd. Was vers, smakelijk en hebben er heerlijk van gegeten.

Thomas
23 maart 2021

alles super lekker als altijd , bedankt

Jaap
21 maart 2021

Op afgesproken tijdstip gebracht en erg lekker weer 👍

Koen
21 maart 2021

Super! Heerlijke sushi.

Karin
20 maart 2021

Wederom top

Eej
20 maart 2021

Prima op tijd. Vers en lekker.

Peter
20 maart 2021

Goed verzorgd, supervers, heel lekker!

maria
19 maart 2021

erg lekkere sushi !!

Max M.
17 maart 2021

Sunny Sushi is van heel verse en smaakvolle kwaliteit een aanrader !

Anoniem
15 maart 2021
Jr
13 maart 2021
Petra
10 maart 2021

Altijd lekker, altijd goed! Wij zijn fans en vaste klanten!

Marjolijn
7 maart 2021

Alles perfect: kwaliteit, bezorging, verpakking. Een aanrader.

Paul
7 maart 2021
Toby
6 maart 2021

Altijd heerlijke gerechten en echt vers !

Lizette
6 maart 2021

Heerlijke sushi en mooie verse sashimi. Loempia’s ook goed, iets vettig. Overall zeker de moeite waard. Bestel graag nog een keer. Tip voor bezorgers: houdt de bakjes recht!

Mike
4 maart 2021

Very good sushi, fast delivery!

thomas van den Boogert
2 maart 2021
Timo
28 februari 2021
Alaa
28 februari 2021

Zoals altijd heerlijke en verse sushi en snelle bezorging, hele aardige medewerkers ook.

Max M.
28 februari 2021

Het Is ons prima bevallen, chique uitstraling, compliment !

Jaap van Eekeren
24 februari 2021

Snel gebracht, heerlijke Sushi

Michel
24 februari 2021

op tijd, leuke mensen, maar vooral goede sushi!

Tessa
22 februari 2021

Altijd heerlijk vers

Nynke
19 februari 2021

Lekkere sushi

Hanna
18 februari 2021
Marjolein
18 februari 2021

Snelle bezorging, heerlijke sushi. Altijd goede service en lekker eten. Bestel altijd graag bij jullie!

C.H. Tjepkema
17 februari 2021

Altijd top eten

Pieter
17 februari 2021

Best sushi in town.

Jesse
17 februari 2021

Super snel en zorgvuldig ingepakt!

Petra
12 februari 2021
Rian
5 februari 2021

Heerlijke sushi besteld op de eigen site! Snelle bezorging!

Matthias
5 februari 2021

Fresh and Lekker as always. And the owner is always super friendly during my pick-up!

Eva
4 februari 2021
Hilda
2 februari 2021

Erg goed, hoge kwaliteit. Helaas nul aandacht bij ophalen.

Sally
30 januari 2021

Eccellent Sushi! Always freshly made.

Mia
29 januari 2021

De sushi was van zeer goede kwaliteit, de sashimi ook. Afhalen ging ook vlot. Wij gaan zeker terug.

T.
25 januari 2021

Het was weer heerlijk en supersnel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

André
23 januari 2021

Het is voor de zoveelste keer super!!! Lekkerste sushi ever!!!

Anie
23 januari 2021

Tasty sushi ! Enjoyed the sunny box , variety and fresh ingredients ! I didn’t like so much the fact that soya sauce and wasabi containers are in the box with the food.

Robert
17 januari 2021
TW
16 januari 2021

Super lekkere sushi. Aanrader: de mixed grill met de zalm, kip en garnalen. Smullen!!

Mila
14 januari 2021

Snel bezorgd, fijne sushi en een gratis drankje! :)

Anna
12 januari 2021

Heerlijke sushi, geweldige gember en wasabi. Beste van Amsterdam

Eva
9 januari 2021
Mieke
5 januari 2021

Heerlijk gegeten. Wel drie kwartier later dan gepland, blijkbaar was er ergens iets mis gegaan. Maar: de eigenaar zèlf kwam alsnog hijgend de maaltijd afleveren, met veel excuses, en dat nam hem weer helemaal voor ons in. Voortreffelijke sushi!

Seme
5 januari 2021

Kwaliteit net geen 5 sterren vanwege het aan elkaar plakken van de sushi. Verder prima!!

Pommeline
3 januari 2020
Karin
1 januari 2020

sneller dan verwacht bezorgd, heerlijk eten. knapperige ebi furai, heerlijke yakitori, verse groente en fijne sushi. aanrader

Nanne V
31 december 2020

De koude sushi was lekker en vers. De sashimi heerlijk. . De warme was eveneens koud. Dat was niet de bedoeling. Verder was de doos niet netjes vervoerd heb ik het idee omdat er veel was verschoven en er zat saus op de deksel. Salade werd naderhand gebracht. Ook duurde het meer dan een uur om te bezorgen. Het zijn drukke tijden begrijp ik maar de verwachte levertijd werd pas duidelijk nadat ik op ‘bestellen’ had gedrukt.

GY
30 december 2020

Heerlijke sushi en personeel zeer vriendelijk!

Jackie
29 december 2020

Gewoonlijk super tevreden. Maar deze keer duurde het 1,5 uur (en een telefoontje) voordat er bezorgd werd en ik woon vlak in de buurt. Sushi wel vers maar leek gehaast in elkaar geflanst.

Lisa
28 december 2020

Super

Ruud
26 december 2020

Topgerechtjes met warme saké.

petra
24 december 2020

Altijd lekker!

S. Seme
24 december 2020

De kwaliteit is zoals altijd verrukkelijk!! Echter was de bezorger niet zo netjes met het eten geweest, er was namelijk één bakje ingedrukt (waarschijnlijk iets op gezet) en de vriendelijkheid was ver te zoeken.

Mellie
24 december 2020

Gewoon goed!

Sally
20 december 2020

Altijd top kwaliteit

Mark quint
19 december 2020

Heerlijke sushi en goede service. Aanrader

Hanane
15 december 2020

Sushi was weer heerlijk! Wel jammer dat ze niet bezorgen in mijn wijk

Mattijs
15 december 2020
J. Huijnen
12 december 2020

Instead of Ebi Furai and Cassis can, I received mini loempias and IceTea can. Instead of 6 avocado maki, I received 4 avocado maki and 2 ebi maki.

Ahmet
11 december 2020

Bestel al maanden op mn werk. Gwn top!

mvr. Sooi
11 december 2020

Heerlijke verse sushi! Echt een aanrader. En bezorging ook vriendelijk en op afgesproken tijd afgeleverd.

Arne Wit
7 december 2020

Uur te laat, koude garnalen en yakitori Waardeloos !!!! Excuses gekregen nadat ik zelf paar keer had gebeld, zou m’n geld terugkrijgen tot op heden niets over gehoord of ontvangen !

Nadine
2 december 2020
Savine
30 november 2020

ALLERLEKKERSTE verse sushi!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T.Vonk
29 november 2020

Wederom perfect!

Sükrü Seme
23 november 2020

Was weer errrrrrrugggg lekker 😋😋 Voor de 2e keer besteld en zeker niet de laatste keer!!! Aanrader👍👍🏻

Albert
23 november 2020

lekker, goede prijs/kwaliteit verhouding, vlotte bezorging

Pythia
19 november 2020

Heerlijk

Chantal
17 november 2020

Het was weer heerlijk. Beste sushi in Amsterdam!

peter
16 november 2020

precies op de afgesproken tijd bezorgd en alles was van een prima kwaliteit en goed qua temperatuur, zeker aan te bevelen!

Peter
16 november 2020

Top sushi, heerlijk vers en goed verzorgd.

Rob
14 november 2020

Heerlijke sushi en vriendelijke medewerkers.

Reine
8 november 2020

Nice Sushi place for take away

Vanessa
8 november 2020

Lekkere sushi en snel klaar

Eylard
8 november 2020

Altijd uitstekend

Monique
7 november 2020
Vito
6 november 2020

Prima gegeten! Alleen de grote (en betaalde) New style tuna sashimi kwam in een kleine portie.

Milou
6 november 2020

Aanrader!!

Henri
4 november 2020

Kwaliteit van de vis was goed. Rijst mag wel iets plakkeriger zodat die niet uit elkaar valt. Wellicht een betere kwaliteit gebruiken

Rebecca
3 november 2020
Savine
2 november 2020

Mega lekker!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ano
2 november 2020

Sushi was heerlijk en vers. Ga hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanane
1 november 2020

Heerlijke sushi!

Theo van Bentum
1 november 2020

Top gerechten Heerlijk gegeten

Kim
31 oktober 2020

Bezorger kon adres niet vinden en sprak geen Engels of Nederlands... Sushi is heerlijk.

Bart
31 oktober 2020

Meerdere keren hier besteld. Altijd top kwaliteit. Bij afhalen zijn ze vriendelijk en je kan zien hoe ze vers de sushi aan het maken zijn

Esther
30 oktober 2020

Heerlijke verse sushi en de bezorging is altijd sneller dan aangegeven wordt😃

Anoniem
30 oktober 2020

Bezorging 1,5 uur maar sushi was lekker

Ab
28 oktober 2020

Super snelle bezorging en heerlijke sushi.

Chantal
26 oktober 2020

Het was weer HEERLIJK! Zoals altijd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SIERSEMA
25 oktober 2020

Heerlijke sushi alleen waren de wasabi en gember niet meegeleverd. Dit was wel echt een grote tegenvaller..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ali
22 oktober 2020

Top service, snel bezorgd en lekker vers. Blijf zo door gaan met de service en versheid.

AK
19 oktober 2020
Kim
16 oktober 2020

The yakitori wasn't hot/warm, maybe they forgot to warm it up. Sushi was okay.

eric
12 oktober 2020

was weer superlekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Asleena
10 oktober 2020

Ik kon de sushi op de afgesproken tijdstip meteen ophalen .. Sushi was lekker en zeker voor herhaling vatbaar..

Ali
8 oktober 2020

Top service, vers en snel.

eric
7 oktober 2020

alweer superlekker!

Elise
3 oktober 2020

Altijd heel goed!

Judith
28 september 2020
Luc
25 september 2020

Het was heerlijk

Naza
21 september 2020

Bestelling was op tijd! Vriendelijk personeel! And last but not least: VERRUKKELIJKE SUSHI. Ik heb werkelijkwaar nog nooit zo’n lekkere sushi gehad als vandaag. Jullie hebben er een trouwe klant bij!

Geert vd
14 september 2020
Merel
13 september 2020

Altijd super lekker, en grote glimlachen als je het opkomt halen. Onze favoriet in Amsterdam

de jong
12 september 2020

Superverse sushi en binnen half uur bezorgd!

iris ruess
11 september 2020

Heerlijk genoten! Snelle bezorging, heerlijk lekkere en verse sushi, Top!

Rosanne
9 september 2020

De sushi was heerlijk en de service top. Ik kon een kortingscode toepassen en kreeg ook nog eens een gratis blikje cola erbij. Zeker een aanrader!

Ferwerda
9 september 2020

Bestelling was keurig op tijd klaar. Sushi’s waren heerlijk.

Ramon
7 september 2020

Verse groente en vis, kundig gesneden. Rijst goed op smaak, consistentie kan iets pakkender, maar voor bestelsushi is dit gewoon topspul.

André
29 augustus 2020

Super sushi

Geert
29 augustus 2020

Sushi zoals altijd perfect, super prijs kwaliteit verhouding. Bezorging eigenlijk altijd snel en goed maar dit keer om 19:10 besteld, bevestiging met verwachte aankomsttijd 20:25 en uiteindelijke bezorging circa 21:10. Volgende keer even kijken of het een goede keuze is op een regenachtige vrijdagavond. Maar verder bestellen we zeker snel weer!

Luc
29 augustus 2020

Het was heerlijk en het was heel snel afgeleverd

Dijkstra
26 augustus 2020

Snelle levering, eerder dan aangegeven! (fijn) De sushi was goed, de rijst stevig, we hebben heerlijk gegeten!

Tijmen
25 augustus 2020

De levering was keurig in orde en van prima kwaliteit. Een half uur te vroeg. Was geen probleem. We moesten alleen ons eigen programma aanpassen.

Eylard
16 augustus 2020

Heerlijk, goede vis divers en uitstekende prijs/kwaliteit. Wat mij betreft beste sushi van Amsterdam

Tam
14 augustus 2020
Spanjaard
13 augustus 2020

Super! Snel en lekker

Maro
13 augustus 2020

Bezorging binnen tijdstip, goede aflevering, nette bezorger! Eten was prima en temperatuur warme produkten in orde! Zal zeker nog eens bestellen.

Westerkamp
13 augustus 2020

De kwaliteit van de sashimi en loempia's was perfect en de bezorging op tijd en correct. Value for money!