Beoordelingen van Sunny Sushi Amsterdam

Recente recensies

5.0
L
vandaag

Ben altijd mega tevreden. Sunny sushi heeft beste prijs/kwaliteitverhouding van Amsterdam. Vond alleen bij mijn laatste bestelling dat de rijst niet sticky genoeg was, m’n sushi viel helaas uit elkaar. Vast een eenmalig foutje, zal hier sowieso nog eens bestellen

Monique
5 februari 2023

Suuuuuper lekker, gulle porties en heel vriendelijk personeel

An
5 februari 2023
D Teunisse
3 februari 2023
Rick Rookie
3 februari 2023

Super verse en smaakvolle sushi !

Marilyn
30 januari 2023

Altijd lekker en goede, snelle bezorging. Het eten is warm daar waar nodig en netjes verpakt. Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvester
30 januari 2023

Inmiddels eindeloos besteld bij Sunny Sushi. Voor mij - zonder enige twijfel - de beste sushi via bezorging van Nederland (en ik heb veel plaatsen geprobeerd). Iedere keer weer blij mee als de sushi bezorgd wordt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Muller
21 januari 2023

Your soja sauce has a weird taste. If you could change of provider

Laura
18 januari 2023

Heerlijke sushi en goede menu deals. Yum!

Bart
17 januari 2023

Altijd top kwaliteit

B
17 januari 2023

Sunny Sushi is zo fijn. Ze luisteren goed naar de opmerkingen die je bij de bestelling zet. Ook is de bezorgtijd vrij accuraat. Kortom top!

Julian Schoonderwoerd
14 januari 2023

Eerste keer maar zeker niet de laatste keer !

Rob
14 januari 2023

Aanvankelijk had ik elders via UberEats een pizza besteld. Toen deze na 1,5 uur wachten geannuleerd werd door Uber(!), heb ik direct bij Sunny Sushi een bestelling gedaan. De sushi werd sneller dan verwacht bezorgd en smaakte weer prima.

Caro
8 januari 2023
Rosita
7 januari 2023
Karin
2 januari 2023

Heerlijke verse lekkere royale sushi. We hadden heel veel besteld voor een klein gezelschap maar het was alsof er wolven aanvielen. Zo lekker.

Ron
1 januari 2022

Top, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigit Kedde
1 januari 2022
Rian
30 december 2022

Hele goede verse sushi!

Sjouwerman
28 december 2022

Heerlijk, vers en bijna op tijd😂😂

Berrie
28 december 2022

Super lekker eten en vriendelijke bezorger

Marcel
24 december 2022

Erg lekker en top ;)

J
22 december 2022
Gustav
22 december 2022

Heerlijk en eerlijk

Jaap Hartog
21 december 2022

Helaas maar 3 stel sticks

Marloes
18 december 2022

Zoals altijd, de lekkerste verse sushi en perfecte bezorging! Was weer heerlijk en jullie zijn Altijd super vriendelijk

Anke
13 december 2022
Paloma
10 december 2022
Rosita
8 december 2022
B
7 december 2022

Super vriendelijke service, snel en lekker

J
7 december 2022

Alles tot in de puntjes verzorgd en snel!

Wasili
4 december 2022

Zeer smakelijk, vriendelijk personeel en snel geleverd. Top !!!

Maaike
1 december 2022

Kwaliteit als vanouds: prima Aardige bezorger en…..korting 20% voor volle spaarkaart

Giel de Jong
30 november 2022
Maaike van Goor
25 november 2022

Het was heerlijk en van goede kwaliteit!

M
24 november 2022
marilyn heil
24 november 2022

Duurde beetje lang, maar we blijven fan!

I.M.Remmerswaal
21 november 2022

Bezorger stond op onze voordeur(we wonen op begaande grond) te bonzen na meerdere malen te hebben aangebeld en had erg onbeleefd en ongepast zijn hoofd-gezicht bij raam voordeur We zijn dus zeer ontevreden over de bezorging die normaal gesproken door eigenaar Sunny Sushi heel vriendelijk,beleefd en op tijd persoonlijk gebeurd

Kim
21 november 2022

De sushi was onwijs goed van smaak, lekkere grote stukken ook. Helaas was de sushi wel best koud. De kipstukjes en ebi furai waren wel warm! En ik vond de wasabi echt totaal niet pittig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

-
19 november 2022
Cindy Bogerd-Derks
14 november 2022

Voor het eerst besteld, heerlijke sushi en lekker vers, voor herhaling vatbaar.

Alaa Khalifa
13 november 2022

Bestel hier altijd, altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle Los
10 november 2022

Beste sushi ooit😁👌

Marilyn Heil
6 november 2022

Super lekker als altijd! Bezorging helemaal goed, zelfs de trap op rennen is geen pr-beleid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

-
6 november 2022
Yasmina
28 oktober 2022

Het was yummy vooral voor de prijs zeker vaker bestellen ❤️🥢🥢🍱🍱🍱

Paloma
25 oktober 2022
Marilyn Heil
16 oktober 2022

Altijd lekkere sushi, fijne bezorgers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost Raessens
16 oktober 2022

Alles prima verzorgd

Tatiana
15 oktober 2022

Super lekker! Ook goed ingepakt. Alle warme gerechten goed warm.

Nicola
15 oktober 2022

Best Sushi in Amsterdam

Koen
13 oktober 2022

Als altijd, prima sushi en super goede en vriendelijke service.

Alaa Khalifa
10 oktober 2022

Bestel hier altijd mijn sushi, is helemaal top!

Annet Feenstra
1 oktober 2022

Favoriete sushi, altijd goed en op tijd bezorgd.

Frank
29 september 2022

Perfecte sushi en strak op tijd volgens afspraak..

JDL
29 september 2022
Rosita Gonzales
26 september 2022

Top sushi top service top bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JDL
24 september 2022
Willemijn Valk
23 september 2022

Favoriet

Tom
21 september 2022

Top zoals altijd! Supervers, snel klaar & geweldige service.

Catarina Robalo
19 september 2022

Heel lekker miso soep helaas vond ik de rijst van de sushi te hard maar de tonijn was wel heel vers Bezorger super vriendelijk ondanks slecht weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

-
17 september 2022
Kimberly
15 september 2022
Lars
10 september 2022
Michael
9 september 2022
Jill
2 september 2022
Miriam
2 september 2022

De allerlekkerste sushi van Nederland!

Rosita
2 september 2022

Top sushi beste van amsterdam

Monique
29 augustus 2022

I am a regular because of the super good quality of both the food and the delivery !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
27 augustus 2022
Joanne
27 augustus 2022

Super goede sashimi!!!

Jaap van eekeren
21 augustus 2022

Altijd erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juan-Carlos
17 augustus 2022
Geert van den Doel
15 augustus 2022

Zoals altijd goed, snel (sneller dan verwacht) en erg lekker! De sushi met gefrituurde garnaal was nog knapperig en mooi op temperatuur. Alle smaken top. Dank en tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
14 augustus 2022

Super vers en heerlijk smakevol!

Ellen
13 augustus 2022

Bestel en betaal je voor eten. Zijn ze dicht. Rare manier van zaken doen.

Reactie van Sunny Sushi

Beste Ellen, Onze excuses, maar we waren vanaf vrijdag weer open. Er moet iets fout zijn gegaan met onze website. Mijn collega neemt zi contact met u op over eventuele terugbetaling. Met vriendelijke groet, Sunny Sushi

Esther
3 augustus 2022

Heerlijk!!!

Esther van dorst
1 augustus 2022

Sushi was heerlijk zoals altijd, moest alleen deze keer wel echt lang op de bezorging wachten (een uur en drie kwartier!)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacobs
24 juli 2022

Fantastische sushi! Heel vers en vriendelijke medewerkers. Nieuwe vaste plek.

Sophie
10 juli 2022

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Li
5 juli 2022
Alexander
3 juli 2022
Jeroen
2 juli 2022

Altijd netjes op tijd Goede service en heerlijk verse sushi!

marjolijn bruinsma
29 juni 2022

Alles prima: kwaliteit, verpakking en bezorging!

M
27 juni 2022

Het was weer lekker en zelfs op de zondag snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
22 juni 2022

Was weer zalig zoals altijd!!

R
17 juni 2022
Jeroen
16 juni 2022

Sushi was delicious and everything looks fresh and nice!!

Geert
15 juni 2022

Altijd goed!!!

Ruud Musman
4 juni 2022

Goede gerechten en supersnel gebracht.

marilyn heil
30 mei 2022

Lekkere sushi en frituur! Vers en zag er goed uit. We gaan zeker vaker bestellen. Succes!

inez
23 mei 2022

Zoals ik van Sunny Sushi gewend ben: de bestelling is er snel, vlot, vriendelijk, dat wat warm moet zijn, is nog warm. En het smaakte weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
22 mei 2022

Always great sushi and super fast service!!

Lucy-Ann Olf
21 mei 2022

Heerlijk sushi, lekker vers en het personeel erg vriendelijk

AJ
20 mei 2022

Normaal gesproken de beste sushi, vandaag was de kwaliteit zeer teleurstellend.

Anne
20 mei 2022

Iedere week weer op tijd en lekker! Top!

Daniëlle
18 mei 2022

Heerlijke sushi .... zeker een aanrader!

geen
15 mei 2022

Was net ok , teveel rijst in de handrolls en maar heel dun streepje vis in de maki's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
13 mei 2022

Sushi was weer heerlijk, zoals gewoonlijk. Helaas kreeg in cola in plaats van ice tea, waar ik om had gevraagd. Maar alsnog erg aardig dat ik iets gratis kreeg natuurlijk. En de bezorger had per ongeluk aangebeld terwijl ik had opgeschreven niet aanbellen, maar dit was uiteindelijk niet zo erg.

Wasili
8 mei 2022

Snel klaar, Smaakt goed, Aardige mensen !!

Tess
7 mei 2022

Heerlijke verse sushi!

Debora
5 mei 2022

Sushi was heerlijk!

Paul
2 mei 2022

Great food for a good price. Always happy with the friendly and efficient service we receive as well. No complaints about anything.

Sharon
2 mei 2022

Lekkere sushi! Ik had een opmerking geplaatst om een item te wijzigen in een menu en dit werd gedaan, dat vond ik netjes! Eerste keer bij hun besteld maar zal hier vaker gaan bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alicia
30 april 2022

Altijd goede kwaliteit en snel gemaakt!

Pia
27 april 2022

Wij hadden van alles wat besteld en alles was uitstekend en smakelijk. Ook stond de bestelling op tijd ( binnen een half uur) klaar na online te hebben besteld

Lies
24 april 2022

Lekkere sushi, aardig personeel en vooral de Rainbow Roll is echt een aanrader!

Mieke
14 april 2022

Altijd heerlijk, altijd vers en altijd op de afgesproken tijd. Wat wil een mens nog meer?

Miriam
8 april 2022

Eten was heerlijk!! Snelste bezorging die je je kunt wensen.

Jeroen
5 april 2022

Was heerlijk!!

Koen
1 april 2022

Jammer genoeg kregen we niet de bestelde nigiri grilled zalm maar gewoon nigiri zalm. Aangezien we snel wilden eten hebben we hier niet over gebeld. Daarnaast viel een aantal maki uit elkaar, leek erg gehaast gemaakt met te korte nori er omheen. Wel lekker allemaal 😀

Sally
1 april 2022

Altijd heerlijk

Jeroen
1 april 2022

Excellent!!

James
27 maart 2022

Handrolls zeer weinig vis en teveel rijst , de rest was zeer ok !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
27 maart 2022
AK
23 maart 2022

Duurde heel lang .

I.
23 maart 2022

Triest om te horen dat de bezorger zijn, door mij betaalde, fooi niet krijgt.

Reactie van Sunny Sushi

Beste klant, We hebben met onze bezorgers afsproken of ze voor een hoog uurtarief willen werken met onkostenvergoeding voor benzine etc. Of zonder vergoeding en de maandelijkse totale fooi verdeeld wordt met alle andere bezorgers. We vinden het heel jammer dit te horen via de klant en gaan dit intern verder oplossen. Bedankt voor uw opmerking. Groet Sunny sushi

Lies
20 maart 2022

Mijn ervaring is dat Sunny Sushi lekkere sushi, een snelle bereidingstijd en vriendelijke medewerkers heeft.

Frank
20 maart 2022

Goede vers gemaakte sushi en snelle service..Prima prijs kwaliteit verhouding..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marjolijn bruinsma
20 maart 2022

Heerlijk eten, perfect op tijd bezorgd door een heel aardige bezorger. Wij hebben er weer van genoten.

Casper
17 maart 2022

Zoals gewoonlijk weer uitstekend

Jeroen
16 maart 2022

Excellent sushi!!

Bruin
7 maart 2022

Ik had gevraagd om een gerecht zonder paprika te maken voor iemand met een allergie. Dit was helaas niet gebeurd.

Milene
5 maart 2022

Super lekkere sushi! Echt zoals het hoort - groot en vers.

Maaike
4 maart 2022
cb
25 februari 2022
Maaike van Goor
23 februari 2022

Heerlijke verse sushi, gefrituurde garnalen. Laat zeker weer bezorgen!

Willemijn Valk
19 februari 2022

Beste sushi van Amsterdam

Roba
19 februari 2022
Lekkere verse sushi!
12 februari 2022
Palmyre
12 februari 2022

Hele lekkere en altijd verse sushi! Dankjewel :)

Sarah
9 februari 2022
Wasili
6 februari 2022

Eten vers en erg smakelijk. Vriendelijk personeel.

Ad
2 februari 2022

Top

Jeroen
2 februari 2022

It was sublime!! Fresh and tasty

Hajo
30 januari 2022

Weer heerlijk! prima prijs kwaliteit verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toke
29 januari 2022

We often order Sushi at Sunny sushi and its always good, fresh and the people are friendliness, very happy

Coos van Meurs
27 januari 2022

Heerlijk gegeten van de sushi's en side dishes. Voor herhaling vatbaar.

Anoniem
27 januari 2022

Top

Anoniem
26 januari 2022
Jeroen
24 januari 2022

In one word DELICIOUS!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kampen
22 januari 2022

Complimenten

Willem
20 januari 2022

Ik zou nog één flesje soyasaus extra doen bij zo'n box. Maar de kwaliteit was perfect. We hebben er van genoten.

Angelo
16 januari 2022

Niet als gewent . Smaakde niet vers . Rolletjes niet goed proportionel. Ik weet dat het en fast food sushi is maar bestel vaak bij jullie en ben veel better gewent.

Broers
14 januari 2022

Altijd heerlijk!

Tamar
9 januari 2022

Altijd weer zo lekker!

Maria
7 januari 2022

Het is altijd smullen bij Sunnysushi! We hebben een schaal genomen. Lekker veel sojasaus etc erbij. De sushi smaken voortreffelijk. De beste in Amsterdam!

Sandra S
24 december 2021

Was weer heel lekker!!!

Wasili
24 december 2021

Heerlijk. Snelle levering. Eten was vers en smakelijk. Vriendelijk personeel en ook nog een presentje voor de kerst. Top !!

Petra
24 december 2021
marjolijn bruinsma
24 december 2021

Perfect op tijd bezorgd, aardige bezorging en heerlijk eten.

Joost Baaij
22 december 2021

De geur uit de tas alleen al! Echt lekkere smoked salmon, crunchy rolls, zelfs de avocado maki waren uitmuntend op smaak.

Jeroen
17 december 2021

We enjoyed!! We can’t wait until next time!!

Jeroen
13 december 2021

One word DELICIOUS

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Celine
12 december 2021

Hele verse sushi met veel smaak

Rian
11 december 2021

Heerlijke sushi en snelle bezorging! Top!

Lizette
8 december 2021

Lekkere bowl, garnalen waren lauw tot koud, dat was jammer.

Jaap Hartog
1 december 2021

Deel vergeten af te leveren!

Roy
27 november 2021

De sushi was zoals altijd erg lekker, maar de bezorging was niet goed. Uiteindelijk heeft het twee uur geduurd voordat het eten er was. Terwijl in de mail een uur werd aangegeven. Ik begrijp dat het druk kan zijn, maar hou dan de klant op de hoogte als er vertraging is. Na 1,5 uur belde ik het restaurant, maar er werd niet opgenomen. Uiteindelijk een kwartier later gebeld met de mededeling dat het eten onderweg was. Dit kan echt beter!

Jos
26 november 2021

Na anderhalf uur eindelijk eten. Wat blijkt, alle warme gerechten waren steenkoud. Dit is niet wat ik van Sunny Sushi gewend ben.

Jeroen
24 november 2021

Sushi was super!! Thanks for the good deal!!

Steven
18 november 2021

Het afrekenen per creditcard lukte niet door blijkbaar wederom een technisch probleem Er was geen andere oplossing dan kontakt aan te klikken Ik diende 27,30 af te rekenen doch bezorger had geen cent wisselgeld bij zich waardoor ik gedwongen was 2,70 fooi te geven.

berrie
7 november 2021

Al jaren vaste klant maar de laatste twee keer niet tevreden. vorige keer gedoe met bezorger ivm wisselgeld. Nu top vriendelijke bezorger maar kreeg zalm poke bowl. Had betaald en besteld een fried Ebi poke bowl. Dus teveel betaald en kreeg ze telefonisch niet te pakken. Voorlopig even genoeg er van

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelo
7 november 2021

Geen soya , geen wasabi , geen pickled ginger . Moest 5 keer bellen , dan is er met me contact opgenomen . Maar me sushi was niet so vers meer en me loempias en edamame koud. Jammer omdat ik altijd heel tevreden bij jullie bestel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
6 november 2021
Wiesje Hillen
5 november 2021

Lekkere sushi en veel Vega opties alleen waren ze dingen bij de bestelling vergeten…

Natascha
31 oktober 2021

Vriendelijke bezorger, sushi lekker

Steven Oppenheim
26 oktober 2021

Altijd zeer lekker ,vers en correkte bediening

Wasili
14 oktober 2021
C.H. Tjepkema
10 oktober 2021

Altijd heerlijke gerechten !

Minderhoud
9 oktober 2021
Berrie
7 oktober 2021

Bestel hier al jaren voor heerlijk eten en super bezorging . Dit keer eten heerlijk maar onvriendelijke bezorger die “ geen wisselgeld meegekregen had “ . Dus maar akkoord gegaan met de muntjes die hij bij zich had want ik had trek . Maar eerste negatieve ervaring bij mijn favoriete sunny sushi

Catarina Robalo
6 oktober 2021

Helaas was sushi gisteren erg droog en niet zo lekker! Kip en loempia’s wel perfect! Bezorger super vriendelijk!

wasili
3 oktober 2021

Top

Nina
29 september 2021
Evelyn
29 september 2021

De poké bowl is keer op keer heerlijk!

stefanie vogel
25 september 2021

Heerlijke verse sushi

Menno B
25 september 2021

Altijd op tijd. Oog voor detail: de eerste keer dat ik bestelde gaf ik mijn allergie voor ei door en vroeg ik geen mayonaise te gebruiken. De tweede keer vergat ik het door te geven. Ze belden mij op omdat ze in de bestel historie zagen dat ik allergisch ben. Echt top service

Steven
24 september 2021

Een aanrader! Bestel regelmatig . Uitstekende kwaliteit.Alles klopt altijd. Ook vaste prettige bezorgers

Wasili
18 september 2021

Heerlijk. Vriendelijk. Gaan we nog een keer doen, zou ik zeggen.

Marcha
18 september 2021

Lekker vers en op tijd bezorgd

Khalifa
17 september 2021

Hele goede service, aardige mensen en de beste sushi. Ik bestel hier altijd en het is nooit tegengevallen.

Jeroen Haages
13 september 2021

Jammer dat de gamba’s in de fried ebi maki super vet waren net als de 2 x chicken spring Rolls-Royce Denk te veel tegelijk gefrituurd Kon ze uitknijpen, niet opgegeten. Zonde van 6 x Fried Ebi maki en dat was ook even moeilijk met delen van het verdelen van het eten ( komt dan te kort) Telefoon namen jullie niet op helaas Jammer :(

Sushi lover
13 september 2021

Best sushi in town. Never disappoints us.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
13 september 2021
Kimberly
12 september 2021

Was weer heerlijk zoals altijd en wordt altijd super snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wasili
4 september 2021

Wederom hardstikke goed. Eten was vers. Personeel vriendelijk. Het emailtje met de geschatte afhaaltijd, direct na bestelling, werkt ook goed.

Max
3 september 2021
Carin
27 augustus 2021

Heerlijke shusi .

Jeroen
22 augustus 2021

Thanks for your good service and Nice and fresh sushi!!

Berrie
19 augustus 2021

Heerlijk eten en vriendelijke bezorger

Kenneth
18 augustus 2021

Heerlijke sushi

wasili
18 augustus 2021

Sushi was erg vers en zeer smakelijk. Snelle en correcte levering. Vriendelijk personeel.

Katya
9 augustus 2021
Sander
7 augustus 2021

Sushi was erg lekker maar omdat het wat duurder was had ik wel iets beter verwacht. Zo bleef veel van de sushi aan elkaar plakken, we moesten echt met onze handen het eruit halen om te zorgen dat het niet helemaal uit elkaar viel… dat was jammer

J
6 augustus 2021
Frank
5 augustus 2021

De snelste bezorging ooit..complimenten

Casper
3 augustus 2021
Luc
1 augustus 2021

Was snel bezorgt en was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.hoogerbrugge
31 juli 2021
Cécile
30 juli 2021

Erg lekkere sushi! En kip! En zeewiersalade was ook top.

Lizette
28 juli 2021

Futo ebi lag door hele doosje. 2 van de 4 rolletjes waren kapot. Bestelling niet recht gehouden waardoor alles aan een kant van de doosjes lag.

Elisabeth
28 juli 2021
André
24 juli 2021

Ben al tijdje vaste klant en elke keer echt super!!!

Jeroen
23 juli 2021

The best sushi!,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank.
17 juli 2021

Mega snelle bezorging.. En perfecte sushi

Patty Pontier
16 juli 2021

Heerlijke sushi. Super verse vis

Jeroen
15 juli 2021

We had some friends over to visit us They love sushi so much, so we orderd sushi Everything was super tasty and realy good!! Thanks for your quick service, when we got the salmon instead of tuna Thank you,, Jeroen

anna
14 juli 2021

De bezorging duurde eigenlijk een beetje te lang, niettemin mijn complimenten, heerlijke sushi die snel op was.

Saad
10 juli 2021
eric g f
4 juli 2021

supervers en supersnel - heerlijk!

Jeroen
26 juni 2021

It was terrific sushi!! We enjoyed every bite of it!! Thanks for making such a nice meal!!!

Casper Convent
25 juni 2021
Giacomo Sansone
21 juni 2021

We hebben heerlijk gegeten en ik was uitzonderlijk vriendelijk behandeld door de heren achter de toonbank. Bedankt voor een mooie avond, ik kom snel weer terug. Met vriendelijke groet, Giacomo Sansone

Jaap
21 juni 2021

Heerlijk gegeten

Jeroen
21 juni 2021

Was a very enjoyable meal Everything was very fresh!!

NSp
20 juni 2021

Heelijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
18 juni 2021

Bij onze visite opgeschept over Sunny Sushi Meteen ook even uitgeprobeerd, ze vonden het heerlijk,! En wij natuurlijk ook!! Bedankt!,

Bloemberg
16 juni 2021
Lizette
12 juni 2021

Keurig op tijd bezorgd. Sashimi mooi vers. Soep goed warm. Ook deze keer weer tevreden.

Renee
12 juni 2021

Snel en goede kwaliteit

Naomi van Warmerdam
11 juni 2021

Heerlijke sushi & vriendelijk personeel, fijne ontdekking in de buurt!

Luc
11 juni 2021

Het eten was heerlijk en was snel bezorgt

Tw
11 juni 2021

Best sushi ever!!

Theodam
11 juni 2021

Op tijd en goed van smaak

Johnathan
10 juni 2021

Alles was Top.

Petra
9 juni 2021

Altijd goed, altijd lekker. Bezorging top.

Ray & Marco
9 juni 2021

Zoals altijd prima verzorgd en snel bezorgd.

Jeroen
9 juni 2021
Timo
9 juni 2021

Helemaal prima qua tijd en service (beleefdheid bezorger etc). Ik denk alleen dat de presentatie (nu twee eenvoudige plastic zakken rond een weinig indrukwekkende plastic doos) wel nog iets beter en vooral appetijtelijker kan. Dus daar is wat mij betreft winst te behalen. Verder zou ik nog wel geïnteresseerd zijn in een nog iets gevarieerder aanbod qua ‘boxen’. De sushi als zodanig is zeer goed.

Theodam
6 juni 2021

Snel en goed geleverd. Prima kwaliteit. Heerlijk gegeten.

Anoniem
3 juni 2021

Goede sushi!!

Anoniem
1 juni 2021

Heerlijke, verse sushi. Altijd een succes

Jeroen
31 mei 2021

Was weer zeer gezellig tafelen zo met z’n 4 Door de sushi die zo heerlijk is bij Sunny Iedereen heeft genoten 👍🏻👍🏻 Bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
30 mei 2021

Normaal gesproken is de kwaliteit van het eten goed, maar vandaag was een van de bestelde gerechten niet meer goed. Tijdens het eten rook je het niet meteen net als bij de smaak, maar er was een moment waarop ik dacht: 'is het niet meer goed'. En nu weet ik het zeker want mijn lichaam geeft het aan. Helaas hebben ze toch vers gemaakt eten gemixt met oud eten. Tja daar kan je ziek van worden. Jammer ik kwam er graag.

Jeroen
30 mei 2021

We hebben weer zalig gegeten Alles was weer top!! Weer bedankt voor jullie goed service!!

Frederik
27 mei 2021

Goede kwaliteit. Snelle bezorging op afgesproken tijdstip en warme gerechten nog goed warm en krokant. Aanrader!

Marieke van Laatum
25 mei 2021

Ik kom speciaal uit Almere om deze heerlijke sushi te halen en mee te nemen naar huis.

Kees
24 mei 2021

Zoals altijd heerlijk!

Jaap
23 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
23 mei 2021

Het was weer zalig zoals altijd!! Echt lekker gegeten. Bedankt!!!

M Lang
19 mei 2021

Always very fresh and Lekker! Top taste & Quality!

Hilda
16 mei 2021

Topkwaliteit!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renee Van der Heijden
15 mei 2021
Ferwerda
11 mei 2021

Zoals altijd van prima kwaliteit. Goed verzorgd en vers.

Arnoud Hensing
10 mei 2021

De familie vond de gebakken uitjes te zout maar verder perfect

Patricia
10 mei 2021

Heerlijke sushi, aardige bezorger en met zijn allen weer genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lily
6 mei 2021

De sushi was heel snel binnen en ontzettend lekker!

Paul
5 mei 2021

Was echt top!

Lizette
5 mei 2021

Sashimi was mooi, wat dik gesneden wat mij betreft. Springrols waren krokant en goed gevuld. Bezorging minder; gratis frisdrank ontbrak en bakjes waren scheef gehouden zodat alles aan één kant was gezakt. Jammer.

Mieke
4 mei 2021

Lekkere sushi. Goede smaak en kwaliteit.

Steven
28 april 2021

Top sushi Goede kwaliteit prijs Vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen haages
28 april 2021

Was weer uitzonderlijk lekker!! Wat een genot om hier van te mogen eten.

eric
20 april 2021

superlekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Broers
19 april 2021

Ik vind het jammer want normaal gesproken is het altijd top. Maar deze bestelling kwam de Ebi roll met mega grote oranje eitjes ipv die hele kleine. Waardoor ik de sushi niet goed proefde, en ik spijt had van de 12 stuks

Marjolijn
19 april 2021

Heerlijk eten, goed verpakt en buitengewoon vriendelijk bezorgd. Opnieuw prima!

Lizette
17 april 2021

Sushi werd snel en zorgvuldig bezorgd (bakjes horizontaal). Sashimi mag wat mij betreft iets dunner gesneden worden. En Californië rols waren wat rommelig in elkaar gezet. Hierdoor vielen ze uit elkaar bij het oppakken. Kakiage was erg lekker.

Luc
15 april 2021

Het eten was heerlijk en het was snel bezorgt

Denise
12 april 2021

Goede rijst, verse vis, prima bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krouwels
10 april 2021

Fantastisch lekker. Ziet er goed uit. Vriendelijke bezorging Voor herhaling vatbaar Goede aanbiedingen

Tous
10 april 2021
NainaZ
10 april 2021

Perfect gegaard en op smaak gemaakt sushi rijst en zeer rijkelijk gevuld en/of getopped. Sashimi was vers, goed van structuur, smaak en mooi gesneden. In de memo een aanpassing gevraagd dat was helemaal naar wens verzorgd en ook precies op tijd bezorgd.

Tijmen
10 april 2021

Snel en goed!

Luc
9 april 2021

Het eten was snel afgeleverd en het was heerlijk.

Petra
7 april 2021

Altijd heerlijk en netjes bezorgd!

IM van Bergen
29 maart 2021
Joris
26 maart 2021

Stond keurig klaar op afgesproken tijd. Was vers, smakelijk en hebben er heerlijk van gegeten.

Thomas
23 maart 2021

alles super lekker als altijd , bedankt

Jaap
21 maart 2021

Op afgesproken tijdstip gebracht en erg lekker weer 👍

Koen
21 maart 2021

Super! Heerlijke sushi.

Karin
20 maart 2021

Wederom top

Eej
20 maart 2021

Prima op tijd. Vers en lekker.

Peter
20 maart 2021

Goed verzorgd, supervers, heel lekker!

maria
19 maart 2021

erg lekkere sushi !!

Max M.
17 maart 2021

Sunny Sushi is van heel verse en smaakvolle kwaliteit een aanrader !

Anoniem
15 maart 2021
Jr
13 maart 2021
Petra
10 maart 2021

Altijd lekker, altijd goed! Wij zijn fans en vaste klanten!

Marjolijn
7 maart 2021

Alles perfect: kwaliteit, bezorging, verpakking. Een aanrader.

Paul
7 maart 2021
Toby
6 maart 2021

Altijd heerlijke gerechten en echt vers !

Lizette
6 maart 2021

Heerlijke sushi en mooie verse sashimi. Loempia’s ook goed, iets vettig. Overall zeker de moeite waard. Bestel graag nog een keer. Tip voor bezorgers: houdt de bakjes recht!

Mike
4 maart 2021

Very good sushi, fast delivery!

thomas van den Boogert
2 maart 2021
Timo
28 februari 2021
Alaa
28 februari 2021

Zoals altijd heerlijke en verse sushi en snelle bezorging, hele aardige medewerkers ook.

Max M.
28 februari 2021

Het Is ons prima bevallen, chique uitstraling, compliment !

Jaap van Eekeren
24 februari 2021

Snel gebracht, heerlijke Sushi

Michel
24 februari 2021

op tijd, leuke mensen, maar vooral goede sushi!

Tessa
22 februari 2021

Altijd heerlijk vers

Nynke
19 februari 2021

Lekkere sushi

Hanna
18 februari 2021
Marjolein
18 februari 2021

Snelle bezorging, heerlijke sushi. Altijd goede service en lekker eten. Bestel altijd graag bij jullie!